Novinky z Los Angeles 2018: Nová generace Porsche a mnohem víc

Datum 11.12.2018

Novinky z Los Angeles 2018: Nová generace Porsche a mnohem víc

Los Angeles momentálně žije automobilovými nadšenci. Koná se zde totiž autosalon, který je pro evropského fanouška amerických aut naprostá pecka. Každoročně jsou zde představovány zásadní novinky. Část z nich jsou očekávané premiéry, část z nich jsou překvapení, které organizátoři do poslední chvíle tají. Letos se má představit 60 nových modelů. Na které se nejvíc těšíme?

Na autosalonu bude představena očekávaná nová generace Porsche 911. Porsche je letos nejsledovanější novinkou výstavy. Několik fotografií a informací o tom, jak bude vypadat uniklo na internet už pár dní před samotným autosalonem. Auto je již tradičně evolucí předchozí generace 991. Určitě ale bude hlavním tahákem na poli sportovních vozů.

Dalším trhákem je Jeep Gladiator. V Gladiatoru se můžete pohodlně projíždět jak po běžné silnici, tak po mnohem náročnějším terénu, pro které je tento automobil určen. Jedná se o následující generaci Wrangleru a nabídne buď pevnou nebo odnímatelnou střechu, případně sklopné čelní sklo a také odmontovatelné dveře.

I Mazda 3 nové generace se představuje s novinkou, a to rovnou s pětidveřovým hatchbackem i sedanem. Nejvíce se ale fanoušci teší na benzinový motor Skyactiv-X. Kia zase plánuje odhalit novou generaci populárního Soulu, a to nejspíš i v elektrické verzi. V elektrice se pak ukáže i užitková dodávka Volkswagen ID Buzz Cargo a Audi e-tron GT.

Důležitou roli hrají také SUV. Třetí generace Hondy Passport přichází jako pětimístný model vyplňující mezeru mezi CR-V a velkým Pilotem. Druhá generace Lincolnu Aviator je zase prémiové SUV s třemi řadami sedadel, které je poháněno dvakrát přeplňovaným třílitrovým šestiválcem.

A na jaké novinky jste se nejvíce těšili vy? Ve kterém z aut byste se nejraději projeli?



Autobazar Praha 9

Kostelecká 1410

196 00 Praha 9

Tel.: 724 888 700

E-mail: info@auto-vyhybka.cz

Otevírací doba autobazaru

pondělí - pátek: 9:00 - 18:00

sobota: 9:00 - 13:00 (dále po tel. dohodě)

neděle: po tel. dohodě

Napište nám!

 
TOPlist